İçindekiler[göster]

Doğa ile iç içe tatil yapmak isteyenlerin ilk tercih ettiği noktalardan biri Karadeniz Bölgesi’dir. Karadeniz, hem coğrafi yapısı hem de yemyeşil doğası ile dikkat çekmektedir. Dört mevsim de ziyaret edilebilen bölgelerden biri olan Karadeniz’de konaklamak isteyen gezi severler, bungalov evleri tercih etmektedir. Bungalov evler, doğa ile baş başa kalıp sakin bir tatil süreci geçirmenize fırsat sunmaktadır. Karadeniz’de birbirinden güzel ve konforlu bir şekilde konaklayabileceğiniz bungalov evler bulunmaktadır. Bölgenin en popüler ve en çok tercih edilen bungalov evlerini sizler için aşağıda sıraladık. 

Gafulluk Tatil Köyü

Karadeniz’de keyifli bir konaklama deneyimi yaşamak isteyenlerin ilk tercih ettiği noktalardan biri Gafulluk Tatil Köyü’dür. Trabzon şehir merkezine yaklaşık 45 km uzaklıkta bulunan bu şirin köy, Trabzon’un Araklı ilçesine bağlı Marzuba Köyü’nde yer almaktadır.

Fazlasıyla sessiz bir yer olan bu tatil köyünde, üçgen şekli ile dikkat çeken birçok bungalov ev bulunmaktadır. Tüm sene boyunca konaklama hizmeti veren bu evler, iki kattan meydana gelmektedir. Vadi manzarası ile öne çıkan evlerin etrafı fındık ağaçları ile çevrilidir. Gözden uzak huzurlu bir tatil arayanların mutlaka gitmesi gereken yerlerden biridir. 

Evlerin içerisinde yemek yapabileceğiniz mutfaklar bulunmaktadır. Bölgede yeme içme ihtiyacınızı karşılayabileceğiniz herhangi bir tesis yoktur. Bu yüzden bölgeye gelmeden önce alışveriş yapmanız önerilmektedir. 

Gita Yessi Bungalov

Karadeniz’in en popüler yerlerinden biri Rize’dir. Rize’nin Çamlıhemşin ilçesinde yer alan Gita Yaylası, doğa ile iç içe tatil yapmak isteyenler tarafından sıklıkla tercih edilmektedir. Eşsiz manzarası ile dikkat çeken yaylada, Gita Yessi Bungalov evleri konaklama hizmeti vermektedir.

Bölgede şehir kalabalığından uzak huzurlu bir konaklama süreci geçirebilir ve doğal güzellikleri keşfe çıkabilirsiniz. Bölgedeki bungalov evler, dört mevsim de hizmet vermektedir. Bahar ve yaz aylarında yemyeşil doğanın keyfini sürerken, kış aylarında şömine karşısında ısınabilir ve muhteşem kar manzarasının keyfini sürebilirsiniz. 

Pula Bungalov

Karadeniz’in en popüler bungalov evleri arasında öne çıkan bir diğer konaklama tesisi ise Pula Bungalov’dur. Rize’nin Çamlıhemşin ilçesine bağlı Güllüköy Köyü’nde yer alan bungalov evler, yemyeşil alanları ile dikkat çekmektedir.

Evlerin önünde dereler bulunmaktadır. Çevresi ise tamamen ormanlıktır. Doğa içerisinde huzurlu bir konaklama deneyimi yaşayabilir, kendinizi negatiflerden arındırabilir ve enerjinizi daha da yükseltebilirsiniz. Bungalov evlerin içleri konforlu bir şekilde tasarlanmıştır. Dört mevsim de ziyaretçilerini ağırlayan bu evlerde şömine de bulunmaktadır. İster yazın ister kışın fark etmeksizin, dört mevsim de konaklayabileceğiniz yerler arasındadır. 

Mikrun Dağ Evleri

Yine Rize’nin Çamlıhemşin ilçesinde yer alan Mikrun Dağ Evleri, muhteşem vadi manzarası ile öne çıkmaktadır. Adından da belli olduğu üzere dağ üzerine konumlandığı için ulaşım yalnızca özel araç veya yaya olarak sağlanabilmektedir.

Bölgede toplam iki tane Karadeniz bungalov evi konaklama hizmeti vermektedir. Üçgen şeklinde dizayn edilen bu evler, iki kattan oluşmaktadır. İçerisinde yatak odası, açık mutfak, oturma odası ve bulunmaktadır. Sessiz bir yer olduğundan çevrede alışveriş yapabileceğiniz herhangi bir tesis bulunmamaktadır. Bu yüzden bölgeye gelmeden önce yiyecek içeceklerinizi almanız tavsiye edilmektedir. 

Badara Dağ Evi

Karadeniz’in en popüler bungalov evlerinden biri Badara Dağ Evi’dir. Rize’nin Badara Yaylası’nda yer alan dağ evi, muhteşem doğal güzelliklere ev sahipliği yapmaktadır. Dağ manzarasına karşı sakin ve huzurlu bir tatil geçirmek isteyenlerin uğrak noktaları arasındadır.

Bölgede iki kattan oluşan bir adet bungalov ev bulunmaktadır. Evin içerisinde yatak odası, açık bir mutfak ve banyo mevcuttur. Badara Yaylası yaklaşık olarak 1850 metrelik bir rakıma sahiptir. Konaklama tesisin içerisinde yeme içme ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz küçük bir restoran bulunmaktadır. Bu restoranın özellikle Laz böreği oldukça meşhurdur. 

Evin giriş bölümünde bir de teras bulunmaktadır. Kaldığınız süre boyunca terasta keyif yapabilir ve muhteşem dağ manzarasının tadını çıkarabilirsiniz. 

Bungalove Tatil Köyü

Rize’nin Çamlıhemşin ilçesinde bulunan Bungalove Tatil Köyü, merkeze çok yakın olduğundan birçok turist tarafından tercih edilmektedir. 

Bölgede farklı büyüklüklere sahip birçok bungalov ev bulunmaktadır. Hepsi de üçgen şekilde dizayn edilmiştir. Şehir kalabalığından uzaklaşıp kafa dinlemek için oldukça ideal bir yerdir. Bungalov evlerin bazılarında şömine bazılarında ise odun sobası bulunmaktadır. Bu yüzden konaklama seçimi yaparken bu özelliklere dikkat etmeniz önerilmektedir.

Evlerin içerisinde yatak odası, mutfak, banyo gibi yararlanabileceğiniz birçok olanak mevcuttur. Ayrıca bölgede yeme içme ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz bir de cafe bulunmaktadır. Sabahları bu cafeye giderek, güne leziz bir kahvaltı ile başlayabilirsiniz. 

Ada Bungalov

Ada Bungalov, Karadeniz’in en popüler bungalov evleri arasında yer almaktadır. Rize’nin Şenyuva Köyün’de bulunan bungalov evler, yemyeşil doğa manzarası ile öne çıkmaktadır.

Sakin ve gözden uzak bir tatil geçirmek isteyenlerin ilk tercih ettiği duraklardan biri olan Ada Bungalov evler, konforlu şekilleri ile dikkat çekmektedir. Ahşaptan oluşan bu evlerin içerisinde ihtiyacınız olan tüm eşyalar bulunmaktadır. Doğa ile iç içe harika zamanlar geçirebileceğiniz bu evlerde, keyifli bir konaklama deneyimi yaşayabilirsiniz. 

Nayino Dağ Evi

Trabzon’un Düzköy ilçesinde yer alan Nayino Dağ Evi, bol oksijenli havası ve yemyeşil alanları ile öne çıkmaktadır.

Şehir kalabalığından uzaklaşmak isteyenler için oldukça elverişli olan tesis, eşsiz bir doğa manzarasına da ev sahipliği yapmaktadır. Karadeniz’in popüler bungalov evlerinden biri olan tesis, yemyeşil çam ağaçları ile çevrilidir. Doğa ile baş başa kalmak isteyenlerin tercih ettiği noktalardan biridir.

Tesiste konaklama süreciniz boyunca muhteşem manzaranın keyfini çıkarabilir, kendiniz ile baş başa kalabilir ve Karadeniz mutfağının efsane lezzetlerini tadabilirsiniz. 

Tabiat Bungalovs

Rize şehir merkezine yalnızca 45 dakikalık bir uzaklıkta bulunan Tabiat Bungalovs, Karadeniz’in yemyeşil doğasına ev sahipliği yapmaktadır.

Kafa dinleyip, kendinizi sıfırdan yenileyebileceğiniz yerlerden biri olan Tabiat Bungalovs tesisi, adından da belli olduğu üzere eşsiz tabiat güzellikleri ile öne çıkmaktadır. Tesis ayrıca Rize’nin meşhur Fırtına Deresi’ne sıfır bir konumda yer almaktadır. Bölgede dereden akan su seslerini dinleyebilir, doğa ile iç içe huzurlu vakitler geçirebilir ve unutulmaz bir tatil deneyimi yaşayabilirsiniz. 

Kardelen Bungalov

Kardelen Bungalov, Rize’nin Ayder Yaylası’nda yer almaktadır. Ayder Yaylası, Türkiye’nin popüler yaylarından biridir.

Dört mevsim de misafirlerini konforlu bir şekilde ağırlayan Kardelen Bungalov, muhteşem çam ağaçlarına ev sahipliği yapmaktadır. Doğa ile baş başa kalma imkânı sunan bungalov evlerin her birinin manzarası bir başka güzeldir. Konaklama tesisi haftanın her günü Karadeniz mutfağının enfes lezzetlerini misafirlerine sunmaktadır. 

Yeşillikler içerisinde sakin ve huzurlu bir konaklama süreci geçirebilir ve doğanın adeta şarkı gibi mırıldanan eşsiz seslerini dinleyebilirsiniz. 

Kıyı Bungalov

Rize’nin Çamlıhemşin ilçesinde yer alan Kıyı Bungalov, dereye sıfır konumu ile dikkat çekmektedir. Üçgen olarak dizayn edilen bu evler, gözden uzak tatil yapmak isteyenlerin tercih ettiği noktalar arasındadır. 

Karadeniz’in en popüler bungalov evleri arasında yer alan bu evler, misafirlerin rahatlığı göz önünde bulundurularak tasarlanmıştır. Konaklama süreciniz boyunca derenin gürül gürül akan su sesini dinleyebilir, tertemiz havayı içinize çekebilir ve doğa manzarasının keyfini çıkarabilirsiniz. 

Ordu Çınarsuyu Tabiat Parkı Bungalov Evleri

Ordu’nun Ünye ilçesinde yer alan Çınarsuyu Tabiat Parkı Bungalov Evleri, misafirlerine doğa ile baş başa konaklama imkânı tanımaktadır.

Dört mevsim de hizmet veren bu tesis, yıl boyunca çok sayıda yerli ve yabancı turiste ev sahipliği yapmaktadır. Bölgede ayrıca yapabileceğiniz birçok aktivite bulunmaktadır. Doğa yürüyüşüne çıkabilir, balık tutabilir, park içerisinde voleybol oynayabilir ve eğlenceli vakitler geçirebilirsiniz. 

Karadeniz’in en popüler bungalov evleri arasından kendinize en uygun olanı seçerek, erken rezervasyon yaptırabilir ve unutulmaz bir doğa tatilinin keyfini çıkarabilirsiniz. 

Kategoriler: Şehir Rehberi